Cautare

Coduri cadou pentru cursuri online de limbă engleză

Coduri cadou pentru  cursuri  online de limbă engleză,  la Biblioteca Judeţeană Neamţ

Ziua mondială a cărții și a drepturilor de autor (23 aprilie) se apropie, iar editura BusinessAcademy, în colaborare cu LINK group, are o veste extraordinară pentru voi.

 BusinessAcademy, membră a instituțiilor educaționale care formează LINK group, vă oferă anul acesta șansa de a vă perfecționa limba engleză, o oportunitate prin care aveți prilejul de a progresa atât pe plan personal, cât și profesional. Trei cititori ai Bibliotecii Judeţene „G. T. Kirileanu“ Neamţ vor avea posibilitatea de a frecventa complet gratuit cursul de limba engleză.

Dacă vreți să intrați în posesia unuia dintre cursurile de limba engleză oferite gratuit, trebuie să îndepliniţi următoarele criterii de selecţie stabilite de Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu“ Neamţ :
-să fiţi elev sau student cu domiciliul în judeţul Neamţ;
-să aveţi permis vizat pe anul în curs, eliberat de Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu“ Neamţ;
-să aveţi o frecvenţă de împrumut a cărţilor în limba engleză de cel puţin 1 carte /2 luni, pe perioada ultimilor doi ani;
-să aveţi un interes constant în perfecţionarea cunoştinţelor de limba engleză.

Dacă vă veți număra printre câștigători, veți primi un cod cadou, cu ajutorul căruia veți intra în posesia cursului de limba engleză online gratuit. După ce introduceți codul în formular, în partea de jos a paginii, veți primi pe e-mail toate instrucțiunile necesare pentru frecventarea cursului.

Vă sfătuim să nu încetați niciodată să citiți și să investiți în propria persoană, deoarece acestea sunt cunoștințe pe care nu vi le poate lua nimeni. Această acțiune are scopul de a vă motiva și mai mult.

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu“ Neamţ va anunţa cei 3 câştigători ai codurilor cadou oferite de BusinessAcademy în data de 23 aprilie 2019, ora 12.00.

Anunţ

Cei trei câştigători ai codurilor cadou oferite de BusinessAcademy sunt:
Racariu Elena Simina
Zaharia Antonia
Miron Raluca Andreea
Felicitări pentru preocuparea continuă în dezvoltarea şi perfecţionarea competenţelor de limbă engleză!

Codurilor de acces gratuit la cursul online de limbă engleză vor fi comunicate câştigătorilor personal la Filiala Carte străină a Bibliotecii Judeţene „G. T. Kirileanu“ Neamţ în perioada următoare.

Mulţumim BusinessAcademy pentru cadoul oferit utilizatorilor bibliotecii noastre cu ocazia Zilei mondiale a cărții și a drepturilor de autor!